sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Sinappisilakat

Kalojen käsittely ei oo ikinä ollut minun lempi puuhaani, mutta olen siitäkin alkanut tykkäämään.
Sain valmistaa sinappisilakoita ja niistä tulikin mielestäni aika hyviä ja niiden valmistaminen oli kivaa.




                               Annosmäärä 10

Vuokaemulsiota 15ml
Silakkafileitä 1 kg
Ruokakermaa 4dl
Sinappia 50ml
Sitruunapippuria jauhettuna 5ml
Suolaa 5ml
Tilliä 0.10g

1.Voitele (GN 1/2-40mm) vuoka emulsiolla.
2. Taita fileet kalan muotoon.
3. Lado kalat vierekkäin vuokaan selkäevä ylöspäin.
4. Sekoita ruokakermaan sinappi, sitruunapippuri ja suola.
5. Kaada liemi kalojen päälle.
6. Kytke uunin yhdistelmätoiminto 150c
7. Paista 20min
8. Huuhtele ja hienonna tilli.
9. Koristele pinta tillillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti